Even rust…

Na het overvloedige nieuws rond de Bergson Winter Challenge was het hier even rustig. We waren zelf ook wel toe aan wat rust (al dan niet gedwongen), hoewel het herstel na de inspanningen in de sneeuw eigenlijk wonderbaarlijk snel ging. Rusten is dan ook al vrij snel “actief rusten” geworden. Lisette liep afgelopen weekend van IJsselstein naar Maastricht (voor een verslag, klik hier), Elwin was druk met sneeuwschoenwandelen en mountainbiken in Polen, Arnaud en Michiel gingen off-road fietsend naar Amsterdam, Harm maakte kilometers op de racefiets en in de touwen. En verder zijn we weer gestart met de voorbereidingen voor de X-Bionic Veluwe Classic 2009.  Kortom, lekker bezig zijn…

Komend weekend gaan we weer los in de Ardennen, waar voor de derde keer de Raid Vert wordt gehouden. Maar jammer genoeg zullen we daarbij niet massaal en in de favoriete samenstellingen aanwezig zijn. Harm haakte af vanwege zjin familiaire verplichtingen, maar gelukkig heeft Elwin een goede vervangster gevonden. Samen met Monique van de Broek zal hij op jacht gaan naar de mixed-podium plekken. Daarbij zullen ze Arnaud moeten verslaan, die dit keer met zijn Marije in actie gaat komen. Een sterk koppel, aangezien ze een paar jaar geleden nog het officieuze NK-mixed wisten te winnen. Michiel zou met Wodi in actie komen, maar zal er ook niet bij zijn. Hij liep laatst ook een stukje, maar eindigde met een zere knie (nadere details bij Michiel op te vragen).

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

6 Comments on Even rust…

 1. Dit wordt daar nogal een strijd tussen de mixed teams…ook wij sturen 2 mixed teams van het gele leger !

 2. Hé Harmpie,

  Zit je zo’n beetje mijn maatje op te stoken op haar eigen blog !!! Netjes hoor… Moet je erg trots op zijn…

  Je weet wat de straf daarvoor is, he jongetje. Oppassen of je wordt voor altijd op de zwarte lijst van blog-trashers gezet.

  Ik kijk in elk geval uit naar een weekendje lekker spelen in de Ardennen. Alle concurrentie en competitie is welkom ;o)

  Tot morgen alvast. Dan gaan we er nog eens lekker van genieten,

  Roel

 3. He Michiel, hoe zit het eigenlijk met die knie dan? Overbelast met hardlopen?

  En Wim: wij hebben als doel om lol te hebben en warm te blijven – maak U dus geen zorgen 🙂

  A

 4. Oei, Roel boos gemaakt.. niet goed…

  Uh… reddingsplan…

  Roel is Lief!!

  (verdraaid goede slogan, ik ga meteen spandoeken en T-shirts drukken)

  @Arnaud? Warm blijven? Dat zou niet zo’n probleem moeten worden dit weekend… Pas op voor oververhitting, starten in je string…

 5. Verdraaid, het valt me nu pas op dat Roel nú al opgefokt raakt. Da’s te vroeg jongen! Bewaar je energie voor de eindspurt, daar was het voor bedoeld!

  Lekker trouwens, de concurrentie op scherp zetten terwijl ik er zelf niet eens bij ben dit weekend 🙂 Sorry Elwin en Arnaud, knappen jullie het daar maar op ;-p Geef Roel maar een biertje van me en een kus op z’n… uhm… nou ja, dat zoeken jullie ook maar lekker zelf uit…

  viel spass!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*