Podiumplekken bij Raid Vert

Ondanks dat onze teams nogal wat wisselingen in samenstelling kenden is er in Steinbach toch weer beslag gelegd op flink wat podium plaatsen. Het was voor het eerst droog tijdens deze race en dat resulteerde in een heel snelle race. Opvallend zijn de grote hoeveelheid mixed-teams in de top, alleen plek één werd bezet door een volledig mannen team.

1. Salomon (Hoite en Allard) – 1e WERS
2. Malheur Mixed (Roel en Martine) – 1e mixed
3. Team X-Bionic / Haglöfs (Elwin en Monique) – 2e mixed, 2e WERS
4. X-Treubstraat (Arnaud en Marije) – 3e mixed (3e WERS??)

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

1 Comment on Podiumplekken bij Raid Vert

  1. Ik juich natuurlijk mijn teammaatje Monique toe. Elwin en Monique… Gefeliciteerd met jullie 2e plaats..ik had ook niet anders verwacht!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*