Arnaud en Michiel geven NKBV cursus in Zwitserland

Het lijkt nu vrijwel zeker dat Arnaud en Michiel, samen met maatje Bob de Kort, deze zomer een klimcursus geven voor de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging in de Zwitserse Alpen. Het betreft een gevorderden cursus voor jeugd van 16 tot 18 jaar waarbij de nadruk ligt op zelfstandig klimmen over gletsjers en (mogelijk steile) sneeuw en ijs. Plaats van handeling is het Turtmanntal. Onze X-Bionische onderkleding zal in dergelijke ijzige omstandigheden uitstekend tot zijn recht komen!

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

5 Comments on Arnaud en Michiel geven NKBV cursus in Zwitserland

  1. Nou.. dan zal het X-Bionische zeemleer daar toch mischien van pas komen, je weet maar nooit..
    Hals und beinbruch!
    L.

  2. Wat? Gaat Menno óók nog mee met jullie? Ik dacht dat hij al ouder dan 18 was, hoewel je het puur op zijn uiterlijk afgaand natuurlijk niet zou zeggen… Nou ja, misschien kan hij nog iets leren van jullie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*