Triathlon op de dinsdagavond

Arnaud deed gisteren plotseling mee aan een korte triathlon in Bennekom. De afstanden waren 500 m zwemmen, 22 km fietsen en 5.5 km lopen. Alleen na het zwemmen is de tussentijd bekend: 08:40.  Zijn totaaltijd was 1:18:12. Highlights: stopwatch laten verdrinken en rondjes draaien met de mountainbike tussen ultralichte-tijdritfietjes.

  

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

2 Comments on Triathlon op de dinsdagavond

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*