Training hervat…

Ruim twee maanden geleden stootte ik mijn knie tegen een deur. Op zich niks aan de hand zou je zeggen, maar door Polen was het kraakbeen waarschijnlijk tot op de draad versleten. In ieder geval, mn knie deed erg veel pijn en na wat weekjes koppig rondstrompelen toch maar eens een dokter bezocht: beschadigd/ingescheurd kraakbeen achter mn knieschijf. Minimaal 6 weken niks doen was het advies, dat ik uiteraard vakkundig negeerde… Toen ik me uiteindelijk realiseerde dat ik van fietsen met één been, het nemen vd lift ipv de trap en het niet kunnen hardlopen toch wel erg chagerijnig werd ben ik daadwerkelijk rustig aan gaan doen. Zelfs zo rustig dat er enkele kilootjes lichaamsgewicht bij zijn gekomen. Het kan dus toch!

Inmiddels is de training hervat: ik heb al enkele kleine rondjes hardgelopen en gefietst. Met de naderende Veluwe Classic in het achterhoofd verken ik nu dus de bossen vanuit mijn nieuwe huis. Al veel leuke plekken zijn (her)ontdekt en gemarkeerd op de kaart, het belooft wat! Hopelijk kan ik in de zomer weer terugkomen op het gewenste niveau, zodat we in de hARz kunnen knallen! Back on track!

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

5 Comments on Training hervat…

  1. Je kunt als je daar behoefte aan hebt een knieblessure praatgroep oprichten met Esther (FAST) en Frank (AMI).

    Zie je graag weer knallen in the hARz in september (vergeet je niet in te schrijven.

    Winfried

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*