Adventuretrophy… nog minder dan een maand…

 

Nog minder dan een maand te gaan voor onze grote uitdaging van dit jaar: de TNF Adventure Trophy in Zakopane. De grove lijnen van het parcours zijn ondertussen bekend geworden, dus hebben we een beetje een beeld wat we kunnen verwachten. Het begint in ieder geval heftig met zo’n 75 loopkilometers, waarvan een groot gedeelte door het hooggebergte.

Met de voorbereidingen gaat het in ieder geval goed. Arnaud heeft de laatste overtollige kilo’s weggewerkt met toerskiën, Harm misbruikt het woon-werkverkeer om kilometers te maken, Lisette traint zich helemaal dol op haar bochtentechniek op de ATB en Elwin doet wat ie altijd doet… veul… Deze maand is de aandacht vooral gericht op het heel blijven. Lekker wat trainen, maar geen gekke dingen doen.

We hebben er zin in, nu al… Nog 28 nachtjes slapen…

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*