Grotten in Budapest

Als voorbereiding voor grotere plannen ging Lisette voor een week naar Hongarije toe. Om weer eens te kijken wat de status is van haar tegenwoordige “grotklauterkunsten”. Samen met locale speleologen ging ze op pad in diverse systemen. Gedurende de eerste paar tochten moest ze er behoorlijk inkomen, omdat alles in de grotten vrij beklommen werd. En zoals een goede speleoloog betaamt gebeurt dit met laarzen op met modder besmeurde rotsen, in plaats van wrijvingschoenen en mooie wanden, wat betekent dat de moeilijkere passages nogal wat interne psychologische oorlogsvoering betekenen. Maar nadat alle spieren weer goed geraakt waren, ging het prima. Daarnaast zwom ze rond in een ondergronds meer met lekker warm thermaal water direct uit de bron,  bezocht ze een grot in exploratie in de Pilisheuvels en ging met een geoloog op pad om te leren over “hydrothermal caves”.

pb280272-medium.JPG

pb280193-medium.JPG pb260096-medium.JPG pb280248-medium.JPG

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

2 Comments on Grotten in Budapest

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*