Kerstreces

We genieten momenteel even van onze welverdiende winterrust… hoewel, rust… We zijn ons natuurlijk al flink aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen, wat 19 januari weer van start gaat. In ieder geval willen we jullie allemaal fijne kerstdagen en een goed nieuw jaar toewensen! Hopelijk komen jullie in 2008 ook weer hier kijken hoe het met onze wedstrijden, trainingen e.d. gaat, wij zullen weer voor de nodige verslagen zorgen… tot 2008!

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*