Goed 2008!

Wij willen alle trouwe lezers van deze website, onze sport-concullega’s en iedereen die daar verder behoefte aan heeft een bijzonder goed 2008 toewensen! Nou ja, onze concullega’s wensen we natuurlijk een wat minder goed jaar toe als het om de eindklasseringen gaat 😉

Over iets meer dan twee weken gaan we weer los met de eerste wedstrijd van het jaar, de Fox-raid. Harm en Elwin wisten deze race vorig jaar te winnen en gaan nu zeker weer proberen om hier de eerste belangrijke punten voor de WERS binnen te halen. Michiel en Arnaud staan echter ook op scherp en hebben zich massaal op de rekstokken gestort om wat kracht op te doen voor de hindernissen. Lisette gaat van met Eveline van Buijtene op jacht naar elanden en de ereplaatsen bij de vrouwen.

2007 hebben we actief afgesloten met wat skitochtjes, bandenplaksessies, speleo-vakanties, valpartijen en warme chocomel. Een prima eind van het jaar dus!

img_3835.jpg afb010.jpg img_1047_m.jpg two-dutchs-at-the-camp.jpg

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

1 Comment on Goed 2008!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*