De kunst van het combineren

Bij adventure races wordt altijd gezocht naar de mooist mogelijke combi van de verschillende onderdelen. Dit wordt dan weer verder opgevrolijkt door het terrein, omgeving en de weersomstandigheden.

Zo heeft Lisette onlangs in de Ardeche een afdaling in een grot gemaakt, waarin water en winterse omstandigheden voor een koude combi zorgden. Met sneeuw en ijs buiten de grot en hier en daar een ijspegel of ijsschots in de grot. Gelukkig had de luchttemperatuur de gemiddelde jaartemperatuur van de Ardeche, zodat na lange zwem- en klauterstukken in het water opgewarmd kon worden uit het water.

ardeche1.jpg ardeche2.jpg ardeche3.jpg

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*