Klimmen in Kandersteg

Naast goede buren is het altijd handig om verre vrienden te hebben. Ik ging samen met Erik op bezoek bij Thor Veen, de ijsklimmert, die momenteel tijdelijk in Zwitserland woont. Thor liet ons de mooiste bevroren watervallen in omgeving van Kandersteg zien en natuurlijk moesten die beklommen worden. Super om deze tak van klimmen te leren. Mep, mep, stamp, stamp, hoek….. boink. Maar jeetje, wat doet dat geknijp in die ijsbijlen een pijn in je onderarmen… En zo snel ook. Vooral met de stukken drytoolen, wat we de laatste dag gedaan heben. Uiteindelijk was mijn hoogtepunt toch wel de grote waterval van Lurkin Fear. Vooral de aanloop was spectaculair, als gevolg van een hiaatje in de voorbereiding…

vibrator.JPG

 Meer foto’s: klikkerdeklik

 p2200137.JPG p2210209.JPG vibrator.JPG lf-4.jpg lf-2.jpg  lf-5.jpg  kiental-1_small.jpg

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

2 Comments on Klimmen in Kandersteg

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*