Overleven in Gendringen

Zondag was het weer Gendringen-dag. Het jaarlijks terugkerend dieptepunt van het jaar, qua wegzakken in de modder, diepte van de doorwadingen, depressies in het weer en persoonlijke sportieve motivatie, maar een hoogtepunt qua sfeer en kwaliteit van parcours. De race was de eerste waarme ik punten in de RUC ranking behaalde dit seizoen. Maar wat dat betreft had ik het kunnen laten. 50e in de eindlijst helpt niet echt. Het opstarten van de motor viel mij zwaar, maar uiteindelijk wel genoten van de run. Lange loopstukken (zuigende akkers) afgewisseld met klusters hindernissen (zuurtegraad PH-2), het weer (drizzle en wind) was helemaal des Gendring’s. Mannen (m/v) van het Oosten: bedankt!

 

gendringen-10-02-28-060-logo.jpg

(foto’s: René Schraa)

 

gendringen-10-02-28-062-logo.jpg

“Auuuwa!”

 

gendringen-10-02-28-260-logo.jpg

“‘t koan vriez’n , ‘t koan dooi’n..”

 

 

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Survivalgroep Fit-Zeist » Blog Archive » Gendringen 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*