De A-track komt eraan

Komend weekend in de Eifel is de A-track terug van een jaartje weggeweest. De locatie klinkt alvast geweldig: het Siberie van het westen (van Duitsland dus). Arnaud doet mee met Wouter-Dirk, zij waren de laatste winnaars van deze wedstrijd in 2008. Lisette doet mee met Erik – bloedgevaarlijk.

Het is nog even afwachten of we met de normale X-Bionic kleren aan de start komen, of dat we met een geheel nieuwe X-set de concurrentie in verwarring gaan brengen. In beide gevallen gaan we ervoor, en stiekem hoop ik persoonlijk toch op een bleek zonnetje!

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

3 Comments on De A-track komt eraan

  1. Ja, maar we hebben het niet gelapt, op 3/4 CP hebben we de 1ste plaats verloren en zijn we 2de geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*