De A-Track: X in de miX

Naast Arnaud, deed Lisette ook mee met de A-track en wel met Erik. Na zich onder de survivalrun in Gendringen uitgewrongen te hebben, was hij nu echt aan de beurt. Dit resulteerde in rondrennen met een zandzak (30 kg) en boomstammen, die daarna met een botte zaag en bijl aan bonken mocht. Gelukkig kregen we bij het tweede plakje van een hulpvaardig jurylid de vraag;  waarom we niet gewoon de scherpe zaag hadden gepakt… Een leerpuntje dus.  Hiervan volgden er nog meer want onze strategie was dit keer; “wie hard gaat hoeft niet zoveel op de kaart te kijken..”. Wat natuurlijk resulteerde in een aantal extra trainingskilometers.Gelukkig vonden we nog wel een CP (die bij het jagershuisje) wat Arnaud en Wodi niet hadden gevonden, zodat we nog een soort van geestelijke overwinning hadden. Ook waren de hindernissen niet zo’n obstakel als bij sommige andere teams. Het gerucht gaat dat sommige teams deze 0,75 Cp hard nodig hadden…  Liset zag nog even kans om zichzelf op te hangen aan een gretige harpsluiting in de swingover met behulp van haar T-shirt maat Xl. Gelukkig was de kwaliteit matig, zodat het shirt met toevoeging van wat gewicht verwerkt werd tot poetsdoek.Door tactische vertragingstechnieken waren we helaas te laat voor het Skiken en hoefden we de verplichte EHBO-set dus niet in te zetten. Uiteindelijk eindigden we naar alle tevredenheid op een 8e plaats overall (3e mixed). Helaas was er geen beker voor ons maar dit maakte niet zoveel uit want we hebben thuis al genoeg servies.


Foto: Jan Brinkman

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

2 Comments on De A-Track: X in de miX

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*