Inschrijving Veluwe Classic geopend!

Ook dit jaar is er natuurlijk weer een X-Bionic Veluwe Classic. Sterker nog, dit jaar wordt de Veluwe het strijdtoneel van het NK adventure racen! Verder verandert er niet veel, dus we gaan gewoon weer lekker 16 uur rennen, fietsen, kanoën en andere leuke dingen doen. Inschrijven kan vanaf vandaag via http://www.teamxbionic.nl/veluwe-ar. Snel doen, want het wordt weer genieten… 

header2010.jpg

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*