Een warme douche!

Nu zijn wij natuurlijk het programma Kassa! niet, maar toch wil ik hier even een post misbruiken om een warme douche uit te delen en wel aan de Firma Robijns; importeur van onder andere Suunto en Recta. Nu gebruik ik al heel wat jaren met veel plezier een Suunto Altimax horloge, met name vanwege de robuuste uitvoering en goed te bedienen knoppen. Alleen was mijn horloge niet helemaal bestand tegen het lompe geweld van adventure races. Ergens ben ik een keer de ring aan de bovenkant verloren. Maar goed, met een beetje sporttape was dat ook gefixed, al zag het er niet uit. Nu moest ik afgelopen zondag op de Bever Info en Doe dagen zijn, waar ook een stand van Robijns was. Ik liep nog maar amper de stand binnen of Lourens heeft mijn toch wel belabberde Altimax gespot… Of ik even mijn naam en adres wilde achterlaten, dan stuurde hij me de onderdelen op. En ja hoor, vandaag de envelop in de bus, paar minuutjes werk en mijn Suunto is weer als nieuw! Super service, waarvoor dank!

voor.jpg  na.jpg  kompas.jpg
ps: alleen kwam ik er nu opeens achter dat mijn Recta polskompasje een blessure heeft opgelopen dit weekend 🙁 Zouden ze bij Robijns ook nieuwe glaasjes voor kompassen hebben? 😉 Ach, hij wijst nog wel steeds naar het noorden en dat is toch het belangrijkste…

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

1 Comment on Een warme douche!

  1. Jee, wij waren gewoon té populair met de 5 vingerige rondselrace.. Gewoonweg geen tijd gehad om rondje te doen, anders had ik bij dezelfde toko een batterijtje opgehaald voor mijn Altimax..
    Cheerio,
    Elwin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*