Wie fit wil zijn… Veluwe Classic 2010…

Tsja… wie fit wil zijn… zal flink moeten trainen. En dat was er dit jaar met de onwillige knie nog maar heel beperkt van gekomen. En toch stond daar één weekend geblokt in de agenda: Doorloop XVC!! Dus bereidde ik op zaterdagavond nog even snel een special task voor (voor deze proefrun dan, als verrassing voor de rest) om daarna naar huize Temme te rijden om mijn slaapzakje uit te rollen. Om 4.00 staan we bij sportcentrum de Bongerd… Wat was hier ook alweer leuk aan? Normaal is er nog een soort van wedstrijdsspanning, nu zijn er enkel grote vraagtekens. Wat doen we hier? Waarom is dit leuk? Is het parcours te doen in 16 uur? En voor mezelf: hoe ga ik Elwin, Arnaud en Michiel bij houden? Over het parcours kan ik natuurlijk nog niks kwijt, voor de details zul je 9 oktober mee moeten doen. Hoe de dag verder verliep? We gingen als zotten van start, zagen het prachtig licht worden, kwamen oog in oog te staan met handenvol hertjes, ploeterden op de special task (gna gna) en hebben bijna het hele parcours afgelegd. Nu nog een beetje schaven, puntje verleggen, puntje eraf.. het finetunen is begonnen. Hoe het met mij ging? Het deed wel pijn… héél veel pijn… Dus wil je echt optimaal kunnen genieten van het NK-parcours, trainen, trainen, trainen… We hebben geen medelijden met jullie 🙂

image11.png image2.png image3.png image4.png

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*