OC en EARS: mooie uitslagen!

Dit weekend waren we weer eens lekker actief. Over het hoe en wat zullen we later nog wel meer schrijven, maar de resultaten wilden jullie even niet onthouden. Arnaud behaalde samen met Wodi een puike tweede plaats van de Outdoorchallenge. Dit is altijd een erg snelle 8 uurs race, waarbij je echt hard en goed moet racen om op het podium te komen. Netjes dus!

Lisette en Harm reisden af naar de Jura voor de 28 uurs Euroraid25. Een internationale race, met vrijwel de gehele Franse top aan de start. Dat geeft sowieso al aan dat daar éng hard geraced wordt. Het overall podium was dus op voorhand al héél ver buiten ons bereik, maar uiteindelijk wisten we wel als 3e mixed team te eindigen. In de overall klassering had er achteraf wellicht wat meer ingezeten dan de 20e plek als we niet op een ongelukkig moment 15 minuten wachttijd van de organisatie kregen (omdat ze het veld een beetje wilden spreiden) én wij wat meer risico hadden durven nemen met de deadlines. Niettemin een resultaat om heel tevreden mee te zijn! Hieronder een filmpje van de Euroraid25 orga:

Extreme Adventure Race 2010
Geüpload door raid74.

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

3 Comments on OC en EARS: mooie uitslagen!

  1. Wauw,een stuk minder snelle race dan de OC, maar ziet er goed uit, mooie omgeving en super gaaf kanoen, stuk beter dan ons vlak water kanaal!
    Trouwens respect, 2 lange races in een maand! Goed gedaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*