BOTS 2010

De BOTS heeft bij ons allemaal een warm plekje in ons hart weten te veroveren. Niet alleen omdat onze Arnaud de geestelijke vader is van dit fraaie evenement, maar ook omdat we veel dagen en nachten hebben doorgebracht bij het deelnemen aan of organiseren van eerdere edities. We waren dan ook maar wat blij dat we tijdens de 2010 editie de puntjes mochten ophalen!! Zoals gebruikelijk was het onwijs kl**teweer en mochten we door onze wat positieve tijdplanning veel tijd wachtend doorbrengen. 4 Mannen, midden in de nacht, stormwind, meer dan een uur wachtend op een bankje… Precies, dat wordt een hele vage bende… Gelukkig is er ook filmmateriaal! Zoals je wel verwacht, erg vaag… En wellicht alleen leuk voor insiders 🙂

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

5 Comments on BOTS 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*