Langlaufen in de achtertuin

Deze zondag stond al een tijdje aangekruist in mijn agenda. Ik zou met Timo naar Dinxperlo rijden om maar weer eens een survivalrun te gaan lopen. Het afgelopen jaar heb ik weinig in de touwen getrained, maar de Dinxperloop zou toch nog wel te doen moeten zijn, op routine… Maar toen kwam de sneeuw… Survivalrunnen vinden we leuk, maar als er gewoon vanaf de voordeur gelanglaufd kan worden zijn Timo en ik er meestal ook als eersten bij. Vrijdagavond probeerden we het al. Het ging nét en op veel stukken eigenlijk net niet. Toch was het een mooie nachttocht, bij het licht van de maan door het sneeuwbedekte landschap. Zondag weer? Mmm, dan moest er toch nog wat bijvallen. Vanochtend gingen de gordijnen al vroeg open en was de keus snel gemaakt! Laat maar zitten die Dinxperloop, we gaan de sneeuw in! En het was prachtig… Een tochtje van zo’n 25 km van Elst over de Utrechtse Heuvelrug met Timo, Petra, Bianca en Ronald (nou ja, de bedoeling was goed, maar we zullen je niet meer kwijtraken en laten verdwalen :-)). Hoe mooi om in onze eigen achtertuin de hele dag door het met sneeuw beladen landschap te glijden. 4 uurtjes sneeuwpret en daarna rap naar huis. Precies, met de kleine mannen in de sneeuw spelen 🙂 De Dinxperloop? Die zetten we voor volgend jaar wel weer op de agenda…

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

3 Comments on Langlaufen in de achtertuin

  1. Beginnerswerk.. tsss..

    In Jakuszyce is er zo’n 200km gespoord voor het X-Country race werk.
    Bij deze iedereenuitgenodigd hier oud en nieuw te komen vieren.. 😉

    Wszystkiego najlepszego vanuit het Oosten!

    L.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*