Klaar voor A-track

Morgen is de tweede wedstrijd van het jaar; de A-track. Arnaud zal aan de start staan met Wouter-Dirk Huitzing, geen teamlid, maar wel een ervaren racer. In dezelfde samenstelling werden de twee vorig jaar zevende bij het NK korte afstand in Wijk aan Zee.

Het deelnemersveld van de A-track mist dit jaar een aantal top-teams die zich concentreren op de West European Raid Series, en dat maakt het voor Arnaud en Wouter Dirk mogelijk om zich te richten op de hoogste trede van het podium. Maar daar moet dan wel nog voor gevochten worden…

De start is om 09:00 in de buurt van het dorp Zeeland, in Brabant. De wedstrijd duurt ongeveer 8 uur, dus wie weet is er hier morgenavond al een verslag te lezen.

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

1 Comment on Klaar voor A-track

  1. Nou mannen, jullie leggen de lat wel erg hoog voor jezelf… Geen probleem, zolang je er maar overheen gaat! Succes morgen, het wordt vast lekker weer…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*