“Team Fit” wordt “Team X-Bionic”

De laatste twee jaar opereerden Harm en Elwin onder de naam “Team Fit”, een ode aan de survivalgroep waar we beide nog steeds lid van zijn en waar we de nodige trainingsarbeid verrichten voor onze wedstrijden. 2006 en 2007 waren voor Team Fit met recht succesvol te noemen. We zijn aanwezig geweest bij een groot aantal wedstrijden, waarbij we consequent in de hoogste regionen eindigden. Samen met Lisette, Timo en sperende lama’s Arnaud en Michiel hebben we deelgenomen aan langere internationale wedstrijden en slaagden we erin om de eerste editie van de West European Raid Series te winnen.

De laatste tijd hebben we daarnaast ook flink wat energie gestoken in het zoeken van een hoofdsponsor voor ons team. We zijn dan ook erg blij dat we hier en nu kunnen aankondigen dat we een zeer geschikte partner hebben gevonden, te weten TCK-Sports. Nu zal dat de meesten van jullie niet zoveel zeggen, maar de merken Lowa, Deuter, Uvex, Ortlieb, Leki, X-Socks en het hagelnieuwe merk op de Nederlandse buitensportmarkt X-Bionic doen dat waarschijnlijk wel. TCK is de Nederlandse importeur van deze merken en zal ons voorzien van kleding, schoenen, stokken, rugzakken, kaarthoezen en wat we verder aan materialen voor Adventure Races nodig hebben. Kortom: helemaal geweldig!!

Dit betekent wel dat de naam Team Fit van de startlijsten en uitslagen zal verdwijnen en dat we onder onze nieuwe naam: “X-Bionic AR Team” zullen gaan opereren. Je kunt al onze Adventure Race, IJsklim, Survivalrun en trainingsverhalen lezen op deze spiksplinternieuwe website: www.teamxbionic.nl.

Vergeet niet je bookmarks, rss-feeds en favorites aan te passen!

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

1 Comment on “Team Fit” wordt “Team X-Bionic”

  1. gefeliciteerd!
    met een sponsor kan het echte werk beginnen! houd je vast, dan gaan we nog een rondje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*