Wouter en Arnaud winnen A-track

Wouter en Arnaud hebben vanmiddag de A-track gewonnen.

De race was afwisselend en gedurfd opgezet, maar op een aantal schoonheidsfoutjes na verliep alles prima. De omgeving van Zeeland (in Brabant) is behoorlijk verkend in verschillende lussen die telkens terugvoerden naar de race-base. Het geheime wapen van ons team waren de comfortabele stoelen die daar waren achtergelaten.

Meer details en een Google-kaartje volgen later. Nu op naar de Raid Vert, onderdeel van de West European Raid Series!

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

5 Comments on Wouter en Arnaud winnen A-track

  1. Woehoe!! Kijk, een grote mond van tevoren is één, het daarna ook nog even waarmaken is een tweede… Goed gedaan mannen!

  2. Proficiat Wouter en Arnaud.
    Kennelijk verkeren jullie in a good shape. Dat is zeer gunstig voor de komende uitdagingen, vooral die van Arnaud,…….
    Suskes verder.
    Joske

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*