Nieuwe layout

Na een dikke drie jaar en heel veel bezoekers was de layout van onze website toch wel aan vervanging toe. Bovendien heeft de techniek niet stilgestaan. Het hele CMS is dus vervangen (daar zien jullie niets van), maar tegelijkertijd heb ik de layout ook maar goed onder handen genomen. Ik zie nu de website online is wel wat ditjes en datjes her en der, maar die zullen de komende weken worden opgelost. Verder blijft alles natuurlijk bij het oude, je kunt hier onze verhalen lezen en daar lekker op reageren. Veel plezier!

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

2 Comments on Nieuwe layout

  1. Tsja, ik merk dat niet alle schermen waarmee ik werk bruin als bruin weergeven, of donkerbruin als donkerbruin… Ziet deze achtergrond er een beetje OK uit?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*