Lisette

Teamlid: Lisette de Graauw
Leeftijd:30
Gewicht: 57
Lengte: 165
Woonplaats
: IJsselstein

lisettte.jpg

Buitensport:
Lisette’s grote passie is speleologie (het afdalen in grotten). Deze sport, voortkomend uit de wetenschap, is een combinatie van conditie, doorzettingsvermogen, techniek en efficiëntie. Ze is, als een van de weinige Nederlandse vrouwen, dieper dan 1000 meter onder het aardoppervlak geweest. In haar palmares (logboek) staat een lijst van ruim 170 verschillende grotten die ze bezocht heeft.

Hiernaast doet ze aan canyoning, klimmen, mountainbiken en hardlopen. In Adventure Racen zag ze de ideale combinatie om haar hobby’s te beoefenen. Wat twee jaar geleden begon in een vrouwenteam gezellig keuvelend een dag sporten, is nu uitgegroeid tot het verslaan van diverse mannenteams in de mixed klasse.

Ze vindt het geweldig om buiten “bezig te zijn” en verbaast zich iedere keer weer dat de grenzen van het sportief presteren altijd weer te verleggen zijn.

Feiten:

  • Adventure Racen: 1e plaats Mixed NK 2008, 3e plaats Overall NK 2008, 2e Mixed NAAC 2008, 3e plaats Mixed Raid Malheur-XL 2007, 2e plaats mixed (1e plaats dames) Outdoor challenge 2007, 13e plaats NK Adventure Racen 2006. 1e plaats German Quest 30 uurs race
  • Speleologie:
    Traversees: o.a. Henne Morte (FR), Systeme de Verneau (FR), Pierre Saint Martin (FR) -1016 m.                      Bodemtochten: o.a. BU56 (E) -1325m, Gouffre Berger (FR) -1122 m, Couey Lodge (FR) -625 m, Chevrier (CH) -503m.
  • Canyoning: o.a. Bendola Integrale (FR)(17 km lengte, 1400 m hoogteverschil).
  • Running: Lowe Alpine Mountain Marathon 2005, 2e plaats dames Halve grottenmarathon, 2005

Specialismes:                                                                                                                                                                          Speleologie, Harm zijn winegums opeten.

liz1.jpg liz3.jpg liz2jpg.jpg

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

1 Comment on Lisette

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*