Jakuszyce, Lente? Echt niet!

Om wat van Griekenland te bekoelen, zijn Renata en Elwin nog even van de Poolse winter gaan genieten.
Elwin droomt er natuurlijk van dat Völkl, het ski-merk van onze partner TCK, skating skies zou gaan maken.
Maar ondertussen heeft onze ‘dr. X-Country’ Szymon een uitstekend nieuw paartje race latten geleverd. Dziekuje bardzo! Snel een paar bindingen geregeld en het zaakje bij de pro’s van Salomon in elkaar laten schroeven. En als kroon op de vuurpijl, wilde Justyna Kowalczyk (de heldin van mijn heldin), die toch even in de buurt was om de Poolse beker op te halen, er wel even een krabbeltje op zetten.

Naar verluidt was de sneeuw Zondag van erbarmelijke kwaliteit, maar Elwin heeft daar niets van meegekregen, die was aan het laagvliegen over de tracks. Nu maar hopen dat de koning Winter zich niks van zomertijd aan zal trekken en tot diep in Mei zal heersen.

L vliegt laag (foto R.A. Dutkiewicz)
L vliegt laag (foto R.A. Dutkiewicz)
Nieuwe latten
Nieuwe latten
Justyna geeft je vleugels..
Justyna geeft je vleugels..

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

2 Comments on Jakuszyce, Lente? Echt niet!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*