Speleo Nederland 35 jaar

Regelmatig krijg ik de vraag waar ik uithang. Omdat er even niet zoveel gepost wordt. Dit betekent niet dat we stil zitten natuurlijk om de handleiding punikken te lezen. Maar met andere belangrijke leuke dingen bezig zijn. Zo ben ik samen met een groep Nederlandse speleo’s afgereisd naar Zeeland, om het heuglijke feit te vieren dat Speleo Nederland maarliefst 35 jaar bestaat. En dat is natuurlijk de gelegenheid voor een feestje, waarbij we de niet gebruikte pijler van Neeltje Jans van buiten en binnen versierd hebben met koord;-)

 

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

2 Comments on Speleo Nederland 35 jaar

  1. Speleo-en met uitzicht!! Ik wist wel dat je een keer het licht zou zien… Oh wacht, nu ik teruglees zie ik dat je het ook weer niet kon laten om de binnenkant te bekijken. Onverbeterlijk…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*