2e plek bij OUT! Race Dalfsen

Arnaud vertrok na de finish bijna meteen voor het werk naar Wenen en daarom zouden we hier bijna vergeten te melden dat hij zondag 3 april, samen met Wodi, een fraaie 2e plaats heeft behaald bij de OUT! Race in Dalfsen. We gaan er van uit dat hij, nu hij weer een weekend klaar is met de wetenschap hij binnenkort een spetterend verslag gaat schrijven. Tot die tijd moeten jullie het doen met de uistlagen.

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*