X-Bionische spullen…

Gisteren hebben we bij TCK in Heerlen het gros van onze materialen opgehaald. De materialen van Leki en Ortlieb kenden we natuurlijk al langer, maar ons hoofdmerk X-Bionic kenden we zelf ook alleen nog maar van de plaatjes en reviews. Maar wat een mooi spul! Na een uurtje passen en meten hebben we ons in onze hagelnieuwe outfit gehesen en zijn we naar de Brunsummerheide gereden om daar de schoenen en kleding te testen. Gelukkig was het lekker slecht weer, zodat onze goretex schoenen en softshell ook van pas kwamen.

Even op de foto met Marjolein, van de marketingafdeling van TCK. Ze heeft dezelfde softshell als wij, dus doet bij de volgende race ook mee ;-p

Voor meer foto’s, lees verder…

 

 

 

 

 

 

 

 

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

6 Comments on X-Bionische spullen…

 1. Toch zit er best wel wat rek in die mouwtjes, getuige datzelfde vooraanzicht….

  @arnaud, je blouse hangt nog in m’n auto… moet ik um wassen?

 2. He heren,

  ziet er erg goed uit! Mooi spul he!
  Als jullie de spieren minder goed uit vinden komen hebben we nog wel wat x-socks om in jullie shirts te proppen 😉

  Trouwens…wanneer ik volgende rit mee moet doen zal ik wel echt keihard moeten beginnen met trainen…wanneer zijn jullie weer in het zuiden??? 🙂

 3. He Marjolein, we zijn net weer terug uit het zuiden… We wilden de vuile was nog wel even bij je afleveren, maar je was niet op de zaak.. 🙁 Maar uhm… komend weekend ben je natuurlijk welkom in Vierhouten! Kun je lekker een eindje mee rennen!

  Ennuh, als we niet genoeg spieren hebben moeten we gewoon wat harder trainen 🙂 En nu niet met XXL-shirts aan komen zetten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*