Trail Spa-Olne 33km

Iedere keer als ik boven aan een trap sta, kijk ik vol hoop waar t invalidenliftje is. Want jeetje, wat doen die bovenbenen zeer.Samen met Harm ben ik afgelopen zondagochtend vroeg afgereisd naar het Zuiden. En t voelde alsof we op vakantie gingen, heerlijk die zon en de warmte. Een ijsje eten zat er niet in, maar wel een mooie trailrun van 33km. Heuvel op, heuvel af, door valleitjes en wederom weer heuvel op om er vervolgens weer af te gaan.  Ik zelf heb echt ontzettend genoten, het lopen ging heerlijk, prettig en ik heb me ontzettend vermaakt. Vreemde zaak eigenlijk dat je uren kan lopen zonder je te vervelen. Na 3uur 31 wist ik de gehele afstand af te leggen, met een gemiddelde van 9.31km p/u.. Waar ik me eigenlijk over verbaas, omdat ik sommige stukken wel moest lopen van wege de kwaliteit van het terrein of dat het gewoon echt te steil was. Dus dat betekend dat ik de loopstukken echt hard gedaan heb.. Tijdens het lopen had ik nergens last van, Harm helaas wel. Hij had het erg zwaar bij de laatste loodjes dankzij een knie die er geen zin in had. Maar hij heeft hem wel uitgelopen, jammer genoeg met iets minder lol dan ik had. Overigens;-), ik ben eerste in mijn klasse geworden!!! (En ook de enige, geen idee wat het klassement betekent met een D. En ik de enige dame ben in dit klassement van alle dames, die hier aan mee doen.) Ik ben er eigenlijk meer trots op dat ik hem gewoon lekker heb uitgelopen met al die heuvels in toch een straf tempo, resulterend in de 139ste plaats van de 169 deelnemers. Harm was , met zijn zere knie, eerder gefinished op de 127ste plaats.

 

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

1 Comment on Trail Spa-Olne 33km

  1. Netjes gedaan! Ben jaloers, jammer dat ik niet mee kon door mijn blessure.
    Staat D niet gewoon voor Dutch?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*