This is a test..

Vandaag, Zondag 30 Maart, samen met Peggy even het parcours gaan testen dat we voor de komende Bever Doe-dagen hebben uitgezet in de buurt van de Evenement locatie aan de rand van de Elspeetse Heide bij Vierhouten. Ondanks het miezerweer een driedubbel succes: De Veluwe op zijn mooist, de Deuter rugzak voldoet prima en de achillespeesblessure lijkt weer verleden tijd.

Elwin Elspeetse heide

Deze dagen zijn in het weekeinde 12-13 April, door de buitensport winkelketen opgezet om de clientele beter te informeren over de produkten uit het assortiment, hands-on middels workshops en clinics. Een hele sympathieke opzet waarbij de nadruk ligt op zelf-doen. De Doe-dagen zijn elk jaar weer een groot succes.

Wij, als versgebakken X-Bionic Team, zijn er aanwezig bij de tent van TCK (o.a. Lowa, Deuter en Ortlieb). Wij gaan dan eventuele liefhebbers een introductie geven in het AdventureRacen middels een kort doch uitdagend parcours van ca. 2km door de nabijgelegen bossen en heide.

Gemiddeld kan je rekenen op een half uurtje draven door de natuur. Bij aanmelden krijg je een topografisch kaartje met daarop de routepunten (CP’s) ingetekend. M.b.v. deze kaart en kompas (te leen van de organisatie), combineer je de CP’s op een zo handig mogelijke wijze tot een efficiente route. En laat je verrassen: het traject bestaat niet louter uit (hard)lopen..

Er vallen voor de snelste deelnemers leuke prijsjes te winnen. En let op: snelheid is niet alles bepalend, slim navigeren doet het ‘m.

Komt allen, het is de moeite. Niet alleen vanwege de AdventureRace Intro, maar er is nog zoveel meer te doen! Kijk voor een complete lijst van activiteiten op de website van Bever. Het is zelfs mogelijk een nachtje te proefkamperen.

Tot dan!

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*