X-Bionic Veluwe Classic 2011 – inschrijving geopend!

We weten dat jullie massaal staan te dringen om je te kunnen inschrijven voor de X-Bionic Veluwe Classic 2011. Goed nieuws, dat kun je vanaf nú doen! Ga dus direct naar de inschrijfpagina, vul je volledige gegevens in en maak het inschrijfgeld over. We weten nog niet exact voor hoeveel teams we plaats hebben (sommige logistieke vraagstukken zijn nog niet helemaal uitgewerkt), maar we houden momenteel een maximum van 40 teams aan.

 

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*