King of the mountain…

3.53… geven de rode cijfers van de wekkerradio aan, terwijl de regen tegen het raam slaat. Montreal slaapt, ik niet, bijna 10 uur Nederlandse tijd, jetlag. Ik rek het nog een uurtje maar hijs me dan met enige tegenzin toch maar in mij hardloopkloffie. Het wordt net licht en ik begin te hollen in de richting van de Mount Royal, 20 minuten later sta ik op de top. Wat een mooie plek midden in deze grote stad! In het bos wordt ik getrakteerd op de ene mooi single-track na de andere, terwijl alleen het langzaam aanzwellende gezoem van de auto’s onder de heuvel aangeeft dat ook hier de dag langzaam begint. Terwijl ik zelf letterlijk in de wolken loop krijg ik af en toe een fraai uitzicht op downtown, waar de wolkenkrabbers vandaag hun naam eer aan doen. Wat een prima begin van de dag. Rennen is lekker, zelfs in de regen, zeker in Montreal…

Het uitzicht over Montreal-city in betere tijden. Gezien de continue waterval was de camera in het hotel gebleven 😉

 

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

3 Comments on King of the mountain…

  1. Ik zal morgen eens een eindje de stad uit gaan om te zien of daar nog wat meer groen te vinden is. Zou toch moeten lukken zou je denken 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*