Fietsen in de Hoge Venen

Nog snel even voor de Raid Vert het Belgische landschap befietsen, dat was het idee dit weekend voor Arnaud, die met Joris en Danny naar Robertville vertrok. Wat bleek: er lagen nog minieme hoeveelheden modder en sneeuw, waardoor het buiten spelen een echt AR-karakter kreeg: bike-pushing, bike-carrying, rivieren doorwaden etc.

Arnaud met nieuw shirt

Arnaud kon zich natuurlijk niet inhouden en probeerde zaterdag naar volle tevredenheid een aantal nieuwe kleren uit . Koel bij het bike-pushen omhoog, en warm bij de lange afdalingen. Vooral de lange broek was heerlijk. En dat kan alleen nog maar beter worden zodra de echte fietskleren geleverd worden. De nieuwe Uvex-bril was ook een openbaring, maar dat kan ook liggen aan het feit dat de vorige bril langzaam echt aan vernieuwing toe was.

Deze week nog rustig doortrainen, en dan weer terug naar het Waalse land. Tot daar!

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

1 Comment on Fietsen in de Hoge Venen

  1. Viezerd! Het is maar goed dat je ondergoed zwart is..
    Maar.. lees ik daar niet Fontainebleau op jouw helm..?
    Succes met het schoonmaken! (blij dat je Vrijdag niet met mij meerijdt)
    Ciao,
    L.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*