Trail Attitude Famennoise

trail
trail

Elwin is juist weer uit de auto geklommen (je zou het moeten zien..) terug uit Belgie. Het land van de trailruns. In een gulle waaier tussen Marche en Famenne en La roche was er een prachtig gevarieerd parcours van 60km uitgepeild, door de vrienden van http://www.trailattitudefamennoise.be/.

“Ik was even vergeten dat hoogtemeters tellen als pijnverdubbelaar bovenop de horizontale afstand. Alles wel kunnen hardlopen, nee, joggen. Heb namelijk in de afgelopen tijd alleen maar geklommen en had mijn schoenen zo strak geveterd, als waren het klimschoentjes. Kwam er pas vanaf  km15 achter, toen ik niet meer op mijn voeten kon staan en dat resulteerde in verzuring en de volgende 45km vechten tegen kramp.
Het parcours deed veel van het leed teniet. Schitterende vergezichten en technische singletracks. Het weer al even afwisselend: Puffen in de zon en rillen in de hagel. De vier verzorgingsposten op prachtige plekken gesitueerd, bemand door de meest vriendelijke vrijwilligers. Het was een feest, pijnlijk, dat wel.. “

Dat willen wij zien!
Dat willen wij zien!
Toeschouwers..
Toeschouwers..
Keuvelen met Phil Mansfield
15km keuvelen met de andere 'Ollander 😉 (Phil Mansfield)

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

4 Comments on Trail Attitude Famennoise

  1. Petje af Elwin! 60 km… pff, na spa-olne was ik bij 33 blij dat ik er was. Ach ja, kwestie van mind-set. We gaan lekker hollen in Slovenië!

  2. Joepie El!! Je hebt gewoon Harms EN mijn stuk gelopen.. Ben blij dat ik er niet bij was.. want dat betekend dubbel zo veel pijn.. Of zou ik gewoon eens een keer een schema moeten gaan volgen;-)

  3. Onvermoeibaar die kerel, waar haal je al die enegie vandaan.
    Mooi om iedere keer jullie verhalen te lezen, en de foto’s te zien.

    Heb zelf afgelopen maandag de Mosses Mountain (Egypte)beklommen, wel op vakantie snelheid.

  4. Awel kerel, je hebt de trail door weer, wind en pijn uitgelopen, fantastische prestatie! Ik kwam je helaas niet tegen bij de finish. Wellicht een andere keer? Komend weekend sta ik ‘zeker en vast’ aan de start van Trail Belgo Luxembourgeois.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*