Feb 19 2018

Helaas geen Kids & Parents AR in 2018

Published by under Nieuws

Hoi allemaal,
 
De afgelopen twee jaar kondigden we rond deze tijd aan dat het weer bijna tijd was om je in te schrijven. Nu komen we met iets minder vrolijk nieuws, want we hebben besloten een jaartje over te slaan. We hebben dit jaar jammer genoeg niet de tijd en energie om weer een goede race neer te zetten, die voor iedereen leuk en uitdagend is en we houden niet zo van half werk 🙂
 
We vinden het zelf ook heel jammer, maar we gaan meteen broeden op plannen om volgend jaar een misschien nog wel leuker evenement neer te zetten! Dus als je nog wensen of ideeën hebt, plaats ze gerust in de comments hieronder. Hoe meer inspiratie, hoe beter!
 
groeten, Harm

No responses yet

Jun 16 2017

De lekker nagenieten film!

Published by under Nieuws

Wat heeft Winfried een supergaaf filmpje in elkaar gedraaid! Lekker nagenieten dus!

No responses yet

Jun 12 2017

De uitslag!

Published by under Nieuws

Wat was het een mooie dag zaterdag! Bedankt allemaal, deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers. Wat zijn we trots op alle deelnemers die allemaal zo hard hun best hebben gedaan om zoveel mogelijk knijpertjes te vinden en wat zullen ze lekker geslapen hebben 🙂

Jullie wachten natuurlijk allemaal op de foto’s (die ga ik nog even wat sorteren), de film (wordt aan gewerkt) en de uitslagen. Goed nieuws, de uitslagen kun je hier vinden. De volgorde is bepaald door eerste te kijken naar het aantal etappes (dus minimaal 1 CP gehaald), dan het aantal punten (CP’s, BP’s en ST’s opgeteld) en daarna pas de eindtijd.

Mocht je er echt flinke afwijkingen in zien, mail gerust naar info@ar-rhenen.nl. Maar hey, eigenlijk vinden wij de uitslagen helemaal niet zo belangrijk, want jullie hebben het allemaal super goed gedaan!

Download hier DE UITSLAG

 

 

 

One response so far

Jun 10 2017

Bezoekerskaart

Published by under Nieuws

De deelnemers zijn van start! Mocht je willen zien wat ze te verduren krijgen en ze onderweg willen aanmoedigen: hier is de bezoekerskaart.

Let op: bij TA 2 kun je NIET met de auto komen!!

Voor vragen, bel Harm: 06- 409 219 99

No responses yet

Apr 09 2017

Vol!!

Published by under Nieuws

De inschrijvingen gingen als een speer! Blijkbaar hebben jullie allemaal al hard getrained, want het tempo zit er lekker in 🙂 We hebben dus het maximum aantal van 50 teams in no-time bereikt, meer startplekken hebben we helaas niet. Jammer voor iedereen die nu nog mee zou willen doen, maar het is niet anders. Je kunt je nog wel inschrijven voor een plek op de reservelijst. Vaak komen er in de laatste weken nog wel een paar plekken vrij…

No responses yet

Mar 05 2017

Kids en Parents race: ook in 2017!

Published by under Nieuws

Ja, we gaan het doen! Ook dit jaar komt er weer een kids&parents Adventure Race. De concept route is klaar, de vergunningsaanvragen gaan deze week de deur uit, dus als organisatie zijn we alweer hard bezig om er voor jullie en onszelf op 10 juni een hele leuke dag van te maken.De opzet is in grote lijnen hetzelfde als vorig jaar, dus fietsen, lopen, varen en vooral lekker buiten spelen!

En het belangrijkste punt: je kunt je vanaf nu ook inschrijven. Er is plaats voor maximaal 50 teams, dus wees er snel bij! Wie het eerst komt, het eerst maalt…

No responses yet

Jun 12 2016

De uitslag!

Published by under Nieuws

Wat was het genieten gisteren van alle enthousiaste verhalen, vermoeide maar blije gezichten en de leuke reacties! Wat is het vandaag genieten van alle leuke reacties op facebook, per e-mail of op wat voor manier dan ook. Wij zijn ontzettend blij dat jullie er zo van genoten hebben, ennuh… wij vonden het ook leuk. De hoeveelheid plezier is niet te meten, terwijl het eigenlijk het allerbelangrijkste moet zijn! Wat wel te meten is zijn de eindtijden, het aantal etappes en het aantal punten wat jullie hebben gehaald. Oftewel, de uitslag en die vind je hier: Uitslagen_AR_Rhenen_2016

We hebben ons best gedaan de scores zo goed mogelijk te verwerken. Soms was het even puzzelen, omdat de knipkaartjes soms wat lastig te knippen waren voor de kinderhandjes (of de knijpers waren niet scherp genoeg;-)). Mochten je een foutje tegenkomen, mail gerust naar info@ar-rhenen.nl.

 

One response so far

Jun 11 2016

Bezoekerskaart

Published by under Nieuws

Op deze kaart kun je zien waar de deelnemers heen gaan: AR_Rhenen2016_bezokerskaartOp de verschillende TA’s is de wedstrijd het beste te bekijken. Kom gerust langs!

No responses yet

May 28 2016

Nieuwsbrief

Published by under Nieuws

Nog twee weken te gaan, dus tijd voor de laatste voorbereidingen. Lees dus goed de Nieuwsbrief_AR-Rhenen_2016, met de laatste info. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om ze te stellen! Het liefst via een e-mail naar info@ar-rhenen.nl.

No responses yet

Apr 27 2016

Reglement

Published by under Nieuws

Het regelement is zojuist aangepast, zodat deze wat kindvriendelijker is. De versie die er stond was nog van een race voor volwassenen, waarbij de regels streng werden gehandhaafd. Bij de kinderen zijn we op veel punten wat flexibeler, want het plezier moet voorop staan! Kijk de regels een keer door, al komen ze in hoofdlijnen neer op: gedraag je netjes en vriendelijk en doe geen dingen die normaal niet mogen! We gaan er een gezellige dag van maken!

No responses yet

Next »