X-Country seizoen geopend.

Toch nog sneeuw voor de kerst! Vanaf half November stonden Elwin en Renata op scherp en nu werd het wachten beloond. Het eerste trainings weekend in Jakuszyce is een feit.


Op weg konden erheen durfden we er nog niet in te geloven. Grijze dorpen en groene velden. Zelfs in Szklarska Poreba, het wintersportoord 5 km verderop, alleen een paar zielige restjes oude zwarte sneeuw.  Maar in het ski-gebied Jakuszyce zelf: ‘Rewelacja’, perfecte condities en zo’n 50km gespoord!
Wat onwennig legden we de eerste meters af. Maar al snel zat de pas er weer in. Getraind tot de longen en de benen het niet meer aankonden. Welkom koning winter!

Team X-Bionic

Welkom op de website van het X-Bionic Adventure Race Team. Vier mannen en één vrouw die van avontuur en fysieke uitdagingen houden. Op deze weblog plaatsen we verslagen van onze wedstrijden, voorbereidingen, ervaringen met materialen en alle andere zaken die ons bezighouden. Geniet van de verhalen en schroom niet om een reactie te plaatsen of je vragen aan ons te stellen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*